Edukacijsko-rehabilitacijska podrška

Otkrijte kako edukacijska rehabilitacija može transformirati vašu obrazovnu i životnu stvarnost, pružajući trajne koristi i osnažujući vas za budućnost.

Edukacijska rehabilitacija pruža neophodne alate i resurse kako bi se svladali izazovi povezani s obrazovanjem, komunikacijom, i samostalnim životom.

Kako se to postiže:


Individualizirani pristup

Edukacijska rehabilitacija pruža individualizirane programe prilagođene potrebama svakog polaznika. Stručnjak radi zajedno s klijentima kako bi identificirali specifične izazove i postavili ciljeve koji odražavaju njihove jedinstvene potrebe.

Unaprjeđenje akademskih vještina

Programi edukacijske rehabilitacije usredotočuju se na poboljšanje osnovnih edukacijskih vještina poput čitanja, pisanja, matematike i kritičkog razmišljanja. Cilj je osnažiti polaznike i pomoći im u postizanju akademskog uspjeha.

Razvoj komunikacijskih i socio-emocionalnih vještina

Edukacijska rehabilitacija podržava razvoj komunikacijskih vještina, bilo da se radi o verbalnoj komunikaciji, jezičnom razumijevanju ili komunikaciji putem tehničkih pomagala. Ovo je ključno za poboljšanje socijalnih interakcija i samopouzdanja. Raznim pristupima radi se i na razvijanju emocionalnog aspekta inteligencije.

Savladavanje poteškoća sa usmjeravanjem i pažnjom

Osobe koje se suočavaju s poteškoćama u održavanju pažnje ili koncentracije imaju koristi od programa koji su usmjereni na razvoj tih važnih kognitivnih vještina. Edukacijska rehabilitacija pruža tehnike koje olakšavaju usredotočenost.

Priprema za samostalan život

Za osobe s invaliditetom, edukacijska rehabilitacija igra ključnu ulogu u pripremi za samostalan život. Kroz programe usmjerene na svakodnevne vještine, kao što su priprema obroka, upravljanje financijama i vođenje domaćinstva, polaznici stječu osnovne vještine potrebne za neovisan život.

Povećanje samopouzdanja i samostalnosti

Rad na postizanju postavljenih ciljeva i savladavanje izazova kroz edukacijsku rehabilitaciju dovodi do povećanja samopouzdanja i osjećaja samostalnosti. Ova poboljšanja prožimaju sve aspekte života, od osobnih odnosa do profesionalnih izazova.

Susret s roditeljima i obiteljski rad traje 60 min i ima cijenu 45 eura.

Rad s djecom traje 45 min i ima cijenu od 40 eura.

PREPOZNATE LI KOJU OD OVIH POTREBA SLOBODNO SE OBRATITE.

Info

Rad s odraslima i adolescentima 60 min 50 eura.

Obiteljski rad i rad s djecom 60 min 50 eura.

Kontakt

Broj mobitela i what's app: +385 97 623 0016

E pošta: rudniksrece@gmail.com

Gdje se nalazimo

Velika Gorica, Andrije Kačića Miošića 60

Prvi kat lijevo

2024 Sva prava pridržana. Pravila korištenja internetske stranice i politika privatnosti.