Individualna terapija

Ponekad je iznimno teško nositi se sa životnim situacijama. U ulozi stručnjaka mogu vam biti podrška u razumijevanju, procesuiranju i prevladavanju izazova koje trenutno doživljavate.

Kako izgleda proces

Nakon što dogovorimo termin – UŽIVO ili ONLINE PUTEM ZOOMa, na prvih par susreta upoznajemo se, prikupljamo značajne informacije i pokušavamo dogovoriti jasne ciljeve rada.

U terapijskom radu koristim znanja i alate koje sam stekla u području transakcijske analize. Transakcijska analiza, svojim jednostavnim jezikom, omogućuje duboko razumijevanje interpersonalnih odnosa, osobnih obrazaca i ponašanja, čime se stvara osnova za pozitivne promjene u vašem životu. Transakcijska analiza pomaže u prepoznavanju i razumijevanju obrazaca ponašanja koji se mogu ponavljati iz djetinjstva ili prošlih iskustava. Kroz ovo razumijevanje, možete razviti svijest o vlastitim reakcijama i pronaći nove načine suočavanja.

Terapija se fokusira na unaprjeđenje međuljudskih odnosa, kako osobno tako i profesionalno. Zajedno učimo kako prepoznati konstruktivne i destruktivne obrasce u komunikaciji te kako graditi zdrave, podržavajuće odnose.

U terapiji će mi najvažnije biti ostvariti dobar odnos s klijentom s ciljem što boljeg razumijevanja jedinstvenih potreba, izazova i ciljeva. Trudim se osigurati siguran prostor za izražavanje i istraživanje vaših obrazaca misli, osjećaja i ponašanja.

Info

Rad s odraslima i adolescentima 60 min 50 eura.

Obiteljski rad i rad s djecom 60 min 50 eura.

Kontakt

Broj mobitela i what's app: +385 97 623 0016

E pošta: rudniksrece@gmail.com

Gdje se nalazimo

Velika Gorica, Andrije Kačića Miošića 60

Prvi kat lijevo

2024 Sva prava pridržana. Pravila korištenja internetske stranice i politika privatnosti.